We openen onze deuren voor diegenen voor wie sociale contacten niet zo vanzelfsprekend zijn. Jong of oud, man of vrouw, getrouwd of alleenstaand. Iedereen is welkom om met ons, en met anderen, de keuken in te duiken voor een diner, een kop koffie na en een gezellig gesprek.

De keuken zal zich vullen met de heerlijke geuren van onder meer zelfgemaakte soepen, Hollandse pot, spannende recepten en klassiekers waar je je vingers bij aflikt. Er is alle ruimte om je favoriete recepten uit te wisselen, te leren van elkaar, goede gesprekken aan te gaan én natuurlijk om te proeven. Want aan het einde van de avond eten we alles lekker op.

Wat?
Gezellige kookavonden met gezonde, voedzame maaltijden.

Wanneer?
Om de week op zondagmiddag/avond van 16:00 tot 19:00 (voor data: zie reserveringsformulier)

Waar?
Kapelweg 42, Maarn.

Kosten?
6,00 per persoon

Inschrijven?
Ja, graag! We kunnen per avond 8 personen kwijt aan onze keukentafel.
U kunt [hier] reserveren.

Om zo snel mogelijk te kunnen starten en maaltijden voor een klein bedrag aan te bieden, willen we 250 euro investeren in een aantal basis ingrediënten zoals kruiden, smaakmakers en meel. Wilt u helpen het project van de grond te krijgen en eenzamen een gezellige (kook)avond bezorgen? Wij zouden het geweldig vinden als u uw steentje wilt bijdragen door een bedrag over te maken naar NL86INGB0007300147 t.n.v. StichtingVlindersVanImmanuel.

Wil je meer informatie, dan kun je [hier] contact met ons opnemen.